You are currently viewing SVT-dokumentären ”Good Boys”

SVT-dokumentären ”Good Boys”

På SVT-play går det från igår att se dokumentären ”Good Boys”. 

Detta är en dokumentärserie i fyra delar som avhandlar ämnet puppy play. Vi får träffa både svenska och utländska valpar och livet omkring dem. Bland annat får vi följa med på festivalen Darklands, och på fetischklubb.  Det är mycket värme och kärlek i den här dokumentären. Vi får också se den tragiska sidan av att vara fetischist, nämligen den där ens chef får reda på det och hotar att ”outa” en. 

Det är en oerhört fin dokumentär som speglar många sidor av puppy play, dock saknas en del kring relationer och vardagsliv. Som helhet är den dock väl värd att se, och jag rekommenderar alla att se den och vidga sina vyer lite. Vi vill även föra fram åsikten att det är lite galet att SVT klassar denna som ”Olämpligt för barn” då det inte innehåller några sexscener eller någon form av skadligt våld. Kan det vara så att de som märkt upp den, inte riktigt förstår budskapet?

Dokumentären hittas på SVT-play och går att se fram till 24/2 2022

/Beatrice Lindéh
Ordförande RFSM

Lämna ett svar